Ajmo na izlet!

Taj dan smo od ranog jutra imali majstore u kući tako da smo morali smisliti gdje ćemo provesti dan, gdje ćemo ručati i gdje će nam svima biti zabavno cijeli dan. Ivo je imao želju jahati konja tako da sam utipkala u tražilicu gdje u okolici Zagreba ima jahanje i tako sam došla do ovog divnog izletišta. Spontano kao i uvijek 🙂 Samo nekoliko minuta udaljeno od našeg stana na Črnomercu, došli smo do prekrasnog mjesta u prirodi. Oduševili smo se kako je divno, a tako blizu grada. Naravno, bilo je prespontano za jahanje, ali otkrili smo puno drugih lijepih stvari koje su nas zadržale ciijeli dan na tom mjestu.

Prvo smo razgledali camp s bungalovima i odmah nam se rodila ideja za noćenje i roštiljanje s prijateljima. Preslatki su bungalovi.

Došli smo do lounge bara na jezeru. Bilo je tek 10 sati i bili smo među prvim gostima tako da smo odmah ugrabili ležaljke uz plažu jezera. Osjećala sam se kao u bajci. Nisam se ni nadala takvom raju. Mir, tišina, pogled na jezero i kava. Ivo je bacao kamenčiće u jezero, dok smo nas dvoje uživali u pijuckajući kavu iz ležaljki.

Iznajmili smo kajak i vozili se po tom idličnom jezeru dok nas je sunce grijalo.

Odmah pored lounge bara i restorana, nalazi se dječje igralište s manjim zip lineom, brodom za penjanje i nogometnim kavezom.

Ručali smo u restoranu Jezero. Sva sreća da smo rezervirali stol čim smo popili kavu inače bi bilo teško naći mjesta. Oko podne se dobro zagužva. Ne znam odkud svi ti ljudi znaju za ovo predivno, meni skriveno mjesto?! Pojeli smo pizze za stolom u staklu, s pogledom na jezero.

Kad smo se najeli, valjalo je prošetati. Nisam ni slutila kakva nas je šetnjica čekala. Napravili smo krug oko čitavog jezera Rakitje  i upijali mirise raznih biljaka. Osim šetanja, izvrsno je i mjesto za ribiće.

Link na Camp Zagreb

You may also like

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *